Obnoviť stránku

Diskusia k Lenovo IdeaPad S540-15IML Mineral Grey kovový

Na tejto stránke nájdete otázky týkajúce sa Lenovo IdeaPad S540-15IML Mineral Grey kovový, na ktoré sa pýtajú zákazníci najčastejšie (často nazývané ako FAQ). Pokiaľ teda kúpu produktu Lenovo IdeaPad S540-15IML Mineral Grey kovový ešte len zvažujete, môžete si prečítať nižšie uvedené diskusie alebo pridať do diskusného fóra k Lenovo IdeaPad S540-15IML Mineral Grey kovový vašu vlastnú otázku. Na otázky odpovedajú naši vyškolení špecialisti.
Lenovo IdeaPad S540-15IML Mineral Grey kovový - Notebook
Lenovo IdeaPad S540-15IML Mineral Grey kovový
Predaj skončil
Príslušenstvo Poradňa a návody 6
Hello, Can you please clarify if this laptop has two separate disks, SSD(NVMe) 256Gb and HDD 1TB? or is it hybrid? Is the capacity I mentioned correct? Thanks,
Dobrý den, rozchodí tento ntb hru Mafia definitive edition? Díky
Dobrý den, lze tento notebook nabíjet přes USB-C port? Například přes tento HUB https://www.alza.cz/fixed-hub-7in1-s-rozhranim-usb-c-pro-notebooky-a-tablety-d6125809.htm?o=47#parametry Děkuji Vlček
Dobry, chybu ste neopravili. Stale tam pisete len 256gb ssd ajked sa tam nachadza aj 1 TB disk. A takychto preklepov mate vela pri mnozstve notebookov. Bolo by fajn ked by ten kto to tam pise odviedol lepsiu pracu a naozaj posal vsetko podstatne pre zakaznikov ako napriklad aj material konstrukcie ci sa jedna o plast alebo uhlikove vlakno alebo magnezium s horcikom alebo hlinik. Je to docela podstatna informacia pre väcsinu kupujucich. Poprosim opravit a dopisat pri kazdom modeli notebookov. Dakujem a pekny den.
Dobrý den, všude kde se dívám na prod. číslo: 81NG00BDCK je součástí 256GB SSD + 1TB (5400) HDD U Vás se ty 1TB disky vymontovávají?
Dobrý den, lze v tomto notebooku vyměnit disk za větší? Jde mi o 512 GB. Děkuji za odpověď.

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB06