Obnoviť stránku

Diskusia k Lenovo IdeaPad S540-14IML Abyss Blue

Na tejto stránke nájdete otázky týkajúce sa Lenovo IdeaPad S540-14IML Abyss Blue, na ktoré sa pýtajú zákazníci najčastejšie (často nazývané ako FAQ). Pokiaľ teda kúpu produktu Lenovo IdeaPad S540-14IML Abyss Blue ešte len zvažujete, môžete si prečítať nižšie uvedené diskusie alebo pridať do diskusného fóra k Lenovo IdeaPad S540-14IML Abyss Blue vašu vlastnú otázku. Na otázky odpovedajú naši vyškolení špecialisti.
Lenovo IdeaPad S540-14IML Abyss Blue - Notebook
Lenovo IdeaPad S540-14IML Abyss Blue
Predaj skončil
Príslušenstvo Poradňa a návody 8
Dobrý den, jde tento ntb nabíjet i pomocí USB-C? Děkuju
Dobrý večer, dokázal by tento notebook utiahnuť hru fifa 20 ?
Dobrý deň, chcem sa opýtať či tento notebook ma kovové telo.
Dobrý den, u tohoto notebooku jsou uvedeny podstatně rozdílné rozměry oproti jeho konfiguraci na stránce: https://www.alza.cz/lenovo-ideapad-s540-14?dq=5635255#popis , přičemž na fotografiích vypadají identicky. Chci se zeptat, zda se jedná o chybu, či jsou rozměry opravdu rozdílné. Pokud se jedná o chybu, prosím o informaci, které z uvedených rozměrů jsou správné. Děkuji.
Zvazujem kupu tohto modelu ale odradza ma ta dedikovana graficka karta, otazka ta karta ma aktivne alebo pasivne chladenie? Ide mi len o to aby to zbytocne nefucalo a neprehrievalo sa to. Model totizto v tejto farbe a konfiguracii nie je z integrovanou.
Dobrý den, je tento ntb dotykovy prosim. Dekuji Martin
Dobrý den, muzete mi prosim poradit, jakou RAM dokoupit aby se mohlo navysit na 12GB? a kde je mozne vymenu provest bez ztraty zaruky? chtel jsem se zeptat na Lenovo strankach ale tam mi to k tomuto produktu napsalo, ze Produkt neni podporovan.
Dobrý den, chtěl bych se zeptat jaká je u tohoto modelu varianta karty Nvidia MX250? 1D13 (25 watt) nebo 1D25 (10 watt) děkuji

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB01