Obnoviť stránku

Diskusia k Lenovo IdeaPad S340-15IWL Platinum Grey

Na tejto stránke nájdete otázky týkajúce sa Lenovo IdeaPad S340-15IWL Platinum Grey, na ktoré sa pýtajú zákazníci najčastejšie (často nazývané ako FAQ). Pokiaľ teda kúpu produktu Lenovo IdeaPad S340-15IWL Platinum Grey ešte len zvažujete, môžete si prečítať nižšie uvedené diskusie alebo pridať do diskusného fóra k Lenovo IdeaPad S340-15IWL Platinum Grey vašu vlastnú otázku. Na otázky odpovedajú naši vyškolení špecialisti.
Lenovo IdeaPad S340-15IWL Platinum Grey - Notebook
Lenovo IdeaPad S340-15IWL Platinum Grey
Predaj skončil
Príslušenstvo Poradňa a návody 9
Dobry den, potrebuji ntb na home office, podporuje pripojeni ke vzdalene plose a VPN?
Dobrý den, chtěl jsem se zeptat, zdali je materiál konstrukce Kov + plast nebo jen plast? Předem díky za odpověď.
Dobrý den, chci se zeptat zda tento notebook utáhne GTA 5 premium
Dobrý den. můžete mi prosím Vás poradit v v technice se moc nevyznám, sháním notebook na sledovaní filmu online,prohlížení fotografii, internet sociální sítě,videa,mail atd, hry nehraji. Mám ho jen na doma nijak jinak s ním nepracuji. Je tento notebook vhodný?Děkuji za odpověd
Bude mozne v tomto notebooku nastavit wifi hotspot na pripojenie smartfonu? Notebook bude pripojeny na siet opt.kablom. (mam starsi model notasu, ide na Win 7 a jeho wifi karta vysielat hotspot pripojenie neumoznuje i ked to samotny OS Win 7 ma vo svojich moznostiach) Dakujem za odpoved.
utáhne to fortnite?
Dobry den, mozete mi prosim potvrdit, ci je mozne u tohto typu Lenovo IdeaPad S340-15IWL Platinum Grey bezplatne prejst z OS Win10s na verziu Win10 home? vopred dakujem za info
Dobrý den, chtěl bych se zeptat jaky má displej matny nebo leskly.
Dobry den, planujem kupit tento notebook - chcem sa opytat - dokupim si k nemu adapter so vstupom do USB - C a v tomto adapteri budu 3xUSB 3.0 Bude mozne do tychto novych USB 3.0 vstupov zapojit tlaciaren, ext.HDD a mys, ktore boli doteraz prepojene cez USB 2.0 porty? Budu tieto zariadenia fungovat spravne? Dakujem za info.

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB06