Refresh the page

Questions and answers: Lenovo IdeaPad Gaming 3-15IMH05 Onyx Black

This page contains frequently asked questions about Lenovo IdeaPad Gaming 3-15IMH05 Onyx Black. If you are considering buying this product, you may want to read the discussion or ask more questions about Lenovo IdeaPad Gaming 3-15IMH05 Onyx Black. They will be answered by our specialists.
Lenovo IdeaPad Gaming 3-15IMH05 Onyx Black - Gaming Laptop
Lenovo IdeaPad Gaming 3-15IMH05 Onyx Black
Discontinued
Accessories Help and manuals 21
Dobrý deň, chcel by som sa opýtať, pokiaľ by som v tomtootebooku upgradol RAMky a pridal SSDčko, stratil by som záruku? Ďakujem
Má tento notebook slovenskú klávesnicu ?
Dobrý den, dle dostupných informací je v notebooku 1 ram stick SK hynix 8GB pc4-3200. Chtěl jsem se zeptat zda by pracovala s ramkou https://www.alza.cz/crucial-so-dimm-8gb-ddr4-3200mhz-cl22-d5755450.htm v dual channelu. Předem děkuji za odpověď.
Pekný deň chcem,sa spýtať či pre tento notebook je nejaký špeciálny typ sata disku,alebo sú kompatibilné všetky
Dobrý den, chtěl bych se zeptat kdy bude notebook zase dostupný. Rád bych si ho pořídil na Střední školu. Děkuji předem za odpověď.
Dobrý deň, pokial bude notebook bez windowsu a ja si tam hodím akýkoľvek windows nepadá mi záruka? Pretože priateľka mala už nainštalovaný windows a bolo jej u vás na pobočke povedané že ak si tam preinštaluje Windows, záruka tým momentom neplatí.
Dobrý den, má tento NB videovýstup na USB-C konektoru? Děkuji
Dobrý den, opravdu je v této konfiguraci GK 1650 Ti?
Dobrý den půjde připojit k tomuto NB a bude funkční https://www.alza.cz/i-tec-usb-c-metal-low-profile-4k-tripple-display-docking-station-power-delivery-85w-d5560564.htm Děkuji
dobrý večer mám otazku. na zaciatku leta som si kupil notebook lenovo gaming l340-15irh s gtx 1050 60hz intel I5 9gn no a vlastne teraz sa na sk už nedá kupit bol dokonca aj drahší ako je tento notebook . nedajú sa niak vymenit respektive cash back ? za tento ?

We care about your privacy

Alza.cz a. s., Company identification number 27082440, uses cookies to ensure the functionality of the website and with your consent also to personalisage the content of our website. By clicking on the “I understand“ button, you agree to the use of cookies and the transfer of data regarding the behavior on the website for displaying targeted advertising on social networks and advertising networks on other websites.

More information
I understand Detailed settings Reject everything
P-DC1-WEB03