Refresh the page

Questions and answers: Lenovo IdeaPad 320s-14IKBR Mineral Gray

This page contains frequently asked questions about Lenovo IdeaPad 320s-14IKBR Mineral Gray. If you are considering buying this product, you may want to read the discussion or ask more questions about Lenovo IdeaPad 320s-14IKBR Mineral Gray. They will be answered by our specialists.
Lenovo IdeaPad 320s-14IKBR Mineral Gray - Laptop
Lenovo IdeaPad 320s-14IKBR Mineral Gray
Discontinued
Accessories Help and manuals 14
Dobrý den, podporuje USB-C konektor přenos HDMI? Chci připojit dockinu a mít zapojený monitor, klávesnici a myš, zjišťuji, zda to bude funovat? S díky, Pavel Vraj
Dobrý deň, chcel by som sa opýtať či môžem na danom notebooku zväčšiť 4GB RAM za 8GB RAM bez porušenia záruky ? Ak áno, ktorá 8GB RAM je vhodná do daného notebooku, hneď by som si ju objednal spolu s notebookom. Ďakujem za odpoveď s pozdravom Jozef.
Akej znacky je SSD disk ? Da sa vymenit za 512GB ?
Dobrý den.. Na kolik fps by rozjel notebook CS:GO? Na kolik fps by rozjel notebook Minecraft? Byl by vhodný na programování ? Děkuji..
Zvládne tento Notebook prácu v Programoch Adobe (Photoshop,Illustrator,XD)? Je kvalita displeja dobrá čo sa týka farebnosti?
Dobry den, prosim Vas klavesnica na tomto notebooku je iba ceska? alebo je mozne ho zakupit aj so slovenskou?
Dobrý den, z popisu není mi jasné, jaké části jsou kovové a jaké plastové. Mohl byste mi to prosím objasnit?
Dobrý den, tento model zřejmě nemá port na ethernetový kabel, že ne? Děkuji
Dobrý den, jaké jsou prosím funkce u tohoto procesoru? (Hyperthreading, Virtualizace a další..?) Děkuji
Dobry den, v popise je napisane ze je bateria dvojclankova. Pan z Lenova napisal ze je 52.5wh. Ked som pozeral rozne stranky, tak dvojclankove v 320s maju 30wh. 3clankove 52.5wh. je len chyba na stranke alzy, a tento notebook ma 3clankovu bateriu a nie 2 clankovu? Je to pre mna kriticky udaj a chcel by som si notebook co najskor objednat, ak ma naozaj 52.5wh bateriu. vdaka, filip

We care about your privacy

Alza.cz a. s., Company identification number 27082440, uses cookies to ensure the functionality of the website and with your consent also to personalisage the content of our website. By clicking on the “I understand“ button, you agree to the use of cookies and the transfer of data regarding the behavior on the website for displaying targeted advertising on social networks and advertising networks on other websites.

More information
I understand Detailed settings Reject everything
P-DC1-WEB07