Obnoviť stránku

Diskusia k Lenovo IdeaPad 320-15AST Blizzard White

Na tejto stránke nájdete otázky týkajúce sa Lenovo IdeaPad 320-15AST Blizzard White, na ktoré sa pýtajú zákazníci najčastejšie (často nazývané ako FAQ). Pokiaľ teda kúpu produktu Lenovo IdeaPad 320-15AST Blizzard White ešte len zvažujete, môžete si prečítať nižšie uvedené diskusie alebo pridať do diskusného fóra k Lenovo IdeaPad 320-15AST Blizzard White vašu vlastnú otázku. Na otázky odpovedajú naši vyškolení špecialisti.
Lenovo IdeaPad 320-15AST Blizzard White - Notebook
Lenovo IdeaPad 320-15AST Blizzard White
Predaj skončil
Príslušenstvo Poradňa a návody 26 Recenzie 2
Dobrý den utáhne cs:go a pokud ano na kolik fps děkuji?
Dobrý den. má tento počítač LAN Ethernet? Předem děkuji.
dobrý den po provedeni aktualizaci je notebok nepoužitelny uplne se zasekava nejde nic spustit a když se něco spusti tak to trva neskutečne dlouho mužete mi říct čím to je děkuji
Dobrý den, chtěla bych se zeptat zda tento notebook zvládne i náročnější programy na úpravu fotografií. Předem děkuji za odpověď.
Dobrý deň mám tento nootebok a chcel by som sa spýtať či sa dá taktovať procesor a ak áno či to odpurúčate?
Dalo by sa vymeniť ram alebo pridať na 8GB?
Pozor, opet spatne technicke paramtery, tento notebook ma pouze 1 pametovy slot pro RAM.
má to Jack?
Dobrý den. V nabídce nenabízíte prodlouženou záruku na 3 roky. Je tomu opravdu tak? Děkuji.
Dobry den, v popise nemate napisany konektor RJ-45 (ethernet), na obrazku to vyzera aj podla spicifikacie (Odkaz do neznáma by mal mat. Ktory udaj je spravny? dakujem

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB18