Obnoviť stránku

Diskusia k Lenovo IdeaCentre 510S-08IKL

Na tejto stránke nájdete otázky týkajúce sa Lenovo IdeaCentre 510S-08IKL, na ktoré sa pýtajú zákazníci najčastejšie (často nazývané ako FAQ). Pokiaľ teda kúpu produktu Lenovo IdeaCentre 510S-08IKL ešte len zvažujete, môžete si prečítať nižšie uvedené diskusie alebo pridať do diskusného fóra k Lenovo IdeaCentre 510S-08IKL vašu vlastnú otázku. Na otázky odpovedajú naši vyškolení špecialisti.
Lenovo IdeaCentre 510S-08IKL - Počítač
Lenovo IdeaCentre 510S-08IKL
Predaj skončil
Príslušenstvo Poradňa a návody 6
Půjde na tom hra need for speed rivals
dá se na tom hrát Minecraft na kolik fps a fortnite a cs go
Rozjede GTA 5 a najáky detaily
Rozjel by GTA IV na střední detaily
Dobrý den, kolik má počítač Lenovo IdeaCentre 510S-08IKL bitů operační systém? Předem děkuji.
Dobrý den, omlouvám se, že Vám píšu v rámci jiného produktu, jelikož ten svůj počítač: Lenovo IdeaCentre H30-05 již v nabídce nemáte. pořizoval jsem ho u Vás před několika lety a rád bych jej zrychlil, mohli byste mi prosím poradit jakými komponenty bych ho mohl zrychlit, tedy konkrétněji zdali bych do něj mohl připojit SSD a dokoupit RAMky? Případně zdali byste mi mohli zaslat jaké přesně komponenty tam mohu přidat? Předem děkuji.

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB17