Obnoviť stránku

Diskusia k Lenovo Gaming L340-15IRH Black

Na tejto stránke nájdete otázky týkajúce sa Lenovo Gaming L340-15IRH Black, na ktoré sa pýtajú zákazníci najčastejšie (často nazývané ako FAQ). Pokiaľ teda kúpu produktu Lenovo Gaming L340-15IRH Black ešte len zvažujete, môžete si prečítať nižšie uvedené diskusie alebo pridať do diskusného fóra k Lenovo Gaming L340-15IRH Black vašu vlastnú otázku. Na otázky odpovedajú naši vyškolení špecialisti.
Lenovo Gaming L340-15IRH Black - Herný notebook
Lenovo Gaming L340-15IRH Black
Predaj skončil
Príslušenstvo Poradňa a návody 15
Dobrý deň chcel by som sa opýtať všimol som si že notebook má 16gb rám dá sa do budúcnosti rozšíriť na viac alebo je to stavaná pamäť bez možnosti rozšírenia? Za odpoveď ďakujem.
Ako je na tom tento notebook vs Lenovo legion y 540 fpska na fortnite?
Keď si vyberem typ úložiska SSD tak koľko gb SSD to má?
dobrý den já mám malí dotaz jde k tomuto Notebooku připoji ovladač od ps4
Dobrý deň, chcel by som sa opýtať na koľko fps mi to utiahne na fortnite keď pôjdem na médium grafiku ale bez tieňu a efektov.
Dobrý den, zakoupil jsem tento notebook, ale při registraci ohledně hry red dead redemption 2 mi to po registraci napíše : Pro zadané sériové číslo neevidujeme nárok na hru." Co s tím? Děkuji
Dobrý deň, výdrž batérie je naozaj 9 hodín? Všade inde píšu maximálne 4 hodiny.
Na koľko fps mi pôjde na tomto notebooku fortnite na High grafike.
Ako je na tom tento notebook vs Lenovo legion y 540 fpska na fortnite?
Ako je na tom tento notebook vs Lenovo legion y 540 fpska na fortnite?

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB07