Obnoviť stránku

Diskusia k Leifheit Vysávač na okná Aquanta s tyčou 43 cm

Na tejto stránke nájdete otázky týkajúce sa Leifheit Vysávač na okná Aquanta s tyčou 43 cm, na ktoré sa pýtajú zákazníci najčastejšie (často nazývané ako FAQ). Pokiaľ teda kúpu produktu Leifheit Vysávač na okná Aquanta s tyčou 43 cm ešte len zvažujete, môžete si prečítať nižšie uvedené diskusie alebo pridať do diskusného fóra k Leifheit Vysávač na okná Aquanta s tyčou 43 cm vašu vlastnú otázku. Na otázky odpovedajú naši vyškolení špecialisti.
Leifheit Vysávač na okná Aquanta s tyčou 43 cm - Vysávač na okná
Leifheit Vysávač na okná Aquanta s tyčou 43 cm
Predaj skončil
Príslušenstvo Poradňa a návody 5 Recenzie 4
Dobrý den Po vložení nové baterie do čističe oken Leifheit vysavač funguje ale nejde vypnout...kde je problém a jak ho vyřešit. Děkuji Spozdravem I.Jan [email protected]
Je vhodný i na čištění okenních rámů?
Lze k typu LIEIHEIT AQUANTA co je v akci za 699,- dokoupit samostaně také čistící mop aby byl kompatabilní na spojení s nástavcem ? Děkuji Miroslav
Jaký je typ baterie a způsob nabíjení. V údajích k okenním vyysavačům jem to nanašel a není to uvedeno ani v příslušenství.
Vysává to i podlahu?

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB02