Obnoviť stránku

Ospravedlňujeme sa, ale z technických príčin sa momentálne na našich pobočkách môže vyzdvihnutie objednávky časovo predĺžiť. Na oprave usilovne pracujeme. Ďakujeme za pochopenie.

Diskusia k Leifheit ROLLQUICK 83006

Na tejto stránke nájdete otázky týkajúce sa Leifheit ROLLQUICK 83006, na ktoré sa pýtajú zákazníci najčastejšie (často nazývané ako FAQ). Pokiaľ teda kúpu produktu Leifheit ROLLQUICK 83006 ešte len zvažujete, môžete si prečítať nižšie uvedené diskusie alebo pridať do diskusného fóra k Leifheit ROLLQUICK 83006 vašu vlastnú otázku. Na otázky odpovedajú naši vyškolení špecialisti.
Leifheit ROLLQUICK 83006 - Sušiak na bielizeň
Leifheit ROLLQUICK 83006
Predaj skončil
Príslušenstvo Poradňa a návody 5 Recenzie 23
A jak se to upevni na druhe strane? Na fotkach nic takoveho nevidim, jestli je tam nejaky drzak do ktereho se vytahla kladka nejak zasune nebo jak to je ?
Dobrý den, nikde jsem nenašel v tech. inf. Rozteč uchycení. Abychom mohli využít navržené díry, po minulem sušáku.
Kolik má počet šňůr? A na na jaké maximální rozpětí se dá natáhnout? Potřebuji sušák na šířku 252cm. Dekuji
Jake je mozne maximalni zatizeni tohoto susaku?
Dobry den, Rada by som sa informovala ohladom rozmeru medzi dierkami na sruby , na tento alebo podobny susic nad vanu. Kedze mam uz predvrtane diery v kupelni, hladam nieco co bude mat 36-37 cm medzi srubami. Celkova sirka susica bola cca 41 cm. Dlzka snur min 4 m. Dakujem

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB01