Obnoviť stránku

Diskusia k LEGO Jurassic World 75941 Indominus rex vs ankylosaurus

Na tejto stránke nájdete otázky týkajúce sa LEGO Jurassic World 75941 Indominus rex vs ankylosaurus, na ktoré sa pýtajú zákazníci najčastejšie (často nazývané ako FAQ). Pokiaľ teda kúpu produktu LEGO Jurassic World 75941 Indominus rex vs ankylosaurus ešte len zvažujete, môžete si prečítať nižšie uvedené diskusie alebo pridať do diskusného fóra k LEGO Jurassic World 75941 Indominus rex vs ankylosaurus vašu vlastnú otázku. Na otázky odpovedajú naši vyškolení špecialisti.
LEGO Jurassic World 75941 Indominus rex vs ankylosaurus - LEGO stavebnica
LEGO Jurassic World 75941 Indominus rex vs ankylosaurus
Predaj skončil
Príslušenstvo Poradňa a návody 4
Dobry den kedy bude toto lego dostupne ? dakujem
Potrebujem toto konkrétne lego k synovym meninám, nie alternatívne produkty. Kedy by mohlo byť v Alza boxe? Ďakujem za rýchlu odpoveď.
dobrý den, bude zboží ještě skladem ? Denisa Neumannová
Dobrý den. Na stavebnici čekáme od 8.2. Po opakovaných telefonátech jsem byl ubezpečen, že lego stavebnici dostanete co nevidět. Rád bych se zeptal na současný stav, jelikož se termíny dodání neustále prodlužují. Děkuji mnohokrát

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB01