Obnoviť stránku

Diskusia k Laica Cestovný ultrazvukový inhalátor NE1005

Na tejto stránke nájdete otázky týkajúce sa Laica Cestovný ultrazvukový inhalátor NE1005, na ktoré sa pýtajú zákazníci najčastejšie (často nazývané ako FAQ). Pokiaľ teda kúpu produktu Laica Cestovný ultrazvukový inhalátor NE1005 ešte len zvažujete, môžete si prečítať nižšie uvedené diskusie alebo pridať do diskusného fóra k Laica Cestovný ultrazvukový inhalátor NE1005 vašu vlastnú otázku. Na otázky odpovedajú naši vyškolení špecialisti.
Laica Cestovný ultrazvukový inhalátor NE1005 - Inhalátor
Laica Cestovný ultrazvukový inhalátor NE1005
Momentálne nedostupné
Príslušenstvo Poradňa a návody 9 Recenzie 7
Svieti mi oranžová kontrolka vždy asi po minúte používania,najprv modrá,potom oranžová, para ide aj keď svieti oranžovo. Baterky som vymenila. V čom je problém? Nikde v návode sa nič také nespomína?
Dobry deň chcel by som sa spyat ci sa dá kupit nahradna hlavica alebo je treba kupit cely pristroj.Dakujem
Dobrý den, - je adaptér pro tento inhalátor stejný jako pro laica MD6026? - předpokládám, že může v inhalátoru být současně baterie a adaptér a když připojím adaptér pojede inhalátor z něj nikoli z baterií - jak dlouho inhalátor pro inhalaci běží? u modelu nepřenosného jsem zvyklá, že se po 13 minutách vypne, jak dlouhá je inhalace zde?
Dobry den, tiez ma zaujima, ako precistit alebo v com cistit inhalator Laica. Pretoze sme ho pouzivali asi tyzden po 5 min a uz z neho ide iba trosku pary. Bude to tym, ze ho treba precistit niecim , pretoze sa tam mohla usadit sol? ... alebo to bude nieco ine? Dakujem vopred za odpoved, prajem pekny den
Dobrý den, mám inhalátor doma, ale po prvním použití Vincentky se mi zdá, že vychází velmi málo páry, jen neznatelné, kde může být problém?
Možno na inhaláciu použiť Vincentku?
Dobry den, prosim vas pridava sa do inhalatoa aj voda pod nadobu s eurosolou a liecivom? Alebo len liecivo a aerosol. Dakujem za odpoved
Dobrý den, je možné jej používat i ve vodorovné poloze, nebo se nesmí nabývat? Děkuji Lucie
Je součástí balení i dobíjecí adaptér?

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB06