Obnoviť stránku

Diskusia k Kolonožka Standard Street Čierna E1

Na tejto stránke nájdete otázky týkajúce sa Kolonožka Standard Street Čierna E1, na ktoré sa pýtajú zákazníci najčastejšie (často nazývané ako FAQ). Pokiaľ teda kúpu produktu Kolonožka Standard Street Čierna E1 ešte len zvažujete, môžete si prečítať nižšie uvedené diskusie alebo pridať do diskusného fóra k Kolonožka Standard Street Čierna E1 vašu vlastnú otázku. Na otázky odpovedajú naši vyškolení špecialisti.
Kolonožka Standard Street Čierna E1 - Hoverboard
Kolonožka Standard Street Čierna E1
Predaj skončil
Príslušenstvo Poradňa a návody 2
Zdravím.... Tak já už fakt nevím.... Nejde si na to stoupnout aniž by se mi to okamžitě nerozjelo.... Ani jedna appka nejde spojit přes Bluetooth abych snížil rychlost. Zadnici mám dost pomlácenou a žádá za chvíli vejpůl.... Okamžitě reaguje jakmile chci na to stoupnout.... Není zde ani napsáno, jakou appkou upravit nastavení Hoverboardu. Testoval jsem celkem 11 appek na třech zařízení. Repráky na tom jdou. Ale jinak úpravy žádné nic.... Už začínám přemýšlet nad reklamací a výměnou za drona. Protože s tím je aspoň prdel.... Tohle je jinak k ničemu, když na to nestačíme ani jeden vlest.
Dobrý chci si vzít za tu cenu tréninku zbytek pak nejde mýto přihlásit dekuji

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB01