Obnoviť stránku

Diskusia k Kingston SDXC 64GB Class 10 UHS-I U3

Na tejto stránke nájdete otázky týkajúce sa Kingston SDXC 64GB Class 10 UHS-I U3, na ktoré sa pýtajú zákazníci najčastejšie (často nazývané ako FAQ). Pokiaľ teda kúpu produktu Kingston SDXC 64GB Class 10 UHS-I U3 ešte len zvažujete, môžete si prečítať nižšie uvedené diskusie alebo pridať do diskusného fóra k Kingston SDXC 64GB Class 10 UHS-I U3 vašu vlastnú otázku. Na otázky odpovedajú naši vyškolení špecialisti.
Kingston SDXC 64GB Class 10 UHS-I U3 - Pamäťová karta
Kingston SDXC 64GB Class 10 UHS-I U3
Predaj skončil
Príslušenstvo Poradňa a návody 2 Recenzie 52
Mám túto kartu a pouzívam ju do zrkadlovky Canon eos 1200D a keď niekedy niečo natočím tak v galérii napíše "Video sa nenašlo" je chyba v zrkadlovke alebo v karte??
Dobrý den, neznám toto označení co je na kartě : UHS Speed Class 3 (U3), některé mají i označení XC I, a mám v tom trochu zmatek a nerady bych zvolil špatné karty. Navíc jsem ani nikde nenašel označení 10 v kroužku - což značilo maximální rychlost karty. Doufám, že tato karta nemá rychlost 3. Děkuji za info.

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB06