Obnoviť stránku
Dňa 11.5.2024 (sobota) nebude možné na pobočke Alza Nitra vyzvihovať objemný tovar z dôvodu konajúcej sa akcie s hasičmi na parkovisku.

Diskusia k Kaspersky Anti-Virus obnova pre 1 počítač na 24 mesiacov (elektronická licencia)

Na tejto stránke nájdete otázky týkajúce sa Kaspersky Anti-Virus obnova pre 1 počítač na 24 mesiacov (elektronická licencia), na ktoré sa pýtajú zákazníci najčastejšie (často nazývané ako FAQ). Pokiaľ teda kúpu produktu Kaspersky Anti-Virus obnova pre 1 počítač na 24 mesiacov (elektronická licencia) ešte len zvažujete, môžete si prečítať nižšie uvedené diskusie alebo pridať do diskusného fóra k Kaspersky Anti-Virus obnova pre 1 počítač na 24 mesiacov (elektronická licencia) vašu vlastnú otázku. Na otázky odpovedajú naši vyškolení špecialisti.
Kaspersky Anti-Virus obnova pre 1 počítač na 24 mesiacov (elektronická licencia) - Antivírus
Kaspersky Anti-Virus obnova pre 1 počítač na 24 mesiacov (elektronická licencia)
Predaj skončil
Poradňa a návody 2 Recenzie 38
Dobry den,kupil som u Vas pred 2 rokmi tri elektronicke licencie na Kaspersky antivirus,a chcel by som znova obnovit tieto tri licencie a este by som chcel navyse jednu novu.Len neviem ci by som to dobre objednal.Mozete mi prosim Vas poslat linky na tieto licencie aby som to dobre objednal.Email:[email protected]
Dobry den, Chcel by som sa spytat ako funguje obnova licencie. Mam totiz na jednom PC kaspersky Antivirus 2015, a chcel by som prejst na 2016. Licencia mi konci 30.6.2016. Je mozene tuto obnovu aplikovat aj na tento software ? Pytam sa hlavne preto, ze je lacnejsia a ci to nie je niecim podmienene. Co sa stane ak aktivujem novu licenciu az ked vyprsi ta predchadzajuca (napr.2.7.2016)? Velmi pekne dakujem

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB13