Obnoviť stránku

Diskusia k JOBY GorillaPod Mobile Mini čierna/sivá

Na tejto stránke nájdete otázky týkajúce sa JOBY GorillaPod Mobile Mini čierna/sivá, na ktoré sa pýtajú zákazníci najčastejšie (často nazývané ako FAQ). Pokiaľ teda kúpu produktu JOBY GorillaPod Mobile Mini čierna/sivá ešte len zvažujete, môžete si prečítať nižšie uvedené diskusie alebo pridať do diskusného fóra k JOBY GorillaPod Mobile Mini čierna/sivá vašu vlastnú otázku. Na otázky odpovedajú naši vyškolení špecialisti.
JOBY GorillaPod Mobile Mini čierna/sivá - Držiak na mobil
JOBY GorillaPod Mobile Mini čierna/sivá
Momentálne nedostupné
Príslušenstvo Poradňa a návody 4 Recenzie 11
Dobrý den , upnu do toho staivu iPhone 13Pro na šířku i na výšku?
Dobrý den, je tento mini stativ vybaven MAGNETICKÝMI KONCI? v popisu je sice zmíněn, ale když se podívám na jiný výrobek vybavený magnetickými konci, je to psané jinak. Předem děkuji za Vaši odpověď.
dobrý deň, otázku som písal 9.1. dnes je 15.1. a nedostal som do 48 hod odpoveď od Alza odborníka. Môžete prosím niekto z Alza reagovať a odpísať, aký je rozdiel medzi tými dvoma statívmi popisovanými v predchádzajúcej otázke? ďakujem za skorú odpoveď
dobrý deň, aký je rozdiel medzi "JOBY GorillaPod Mobile Mini čierna/sivá" za 20.90€ a "JOBY MPod Mini Stand " za 14.9€? pri tom prvom sa spomína, že je magnetický. Je tá informácia pravdivá? bude držať na vertikálnej ploche - napríklad na chladnička? vďaka za info

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB03