Obnoviť stránku

Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

Diskusia k JBL Tune 115TWS čierne

Na tejto stránke nájdete otázky týkajúce sa JBL Tune 115TWS čierne, na ktoré sa pýtajú zákazníci najčastejšie (často nazývané ako FAQ). Pokiaľ teda kúpu produktu JBL Tune 115TWS čierne ešte len zvažujete, môžete si prečítať nižšie uvedené diskusie alebo pridať do diskusného fóra k JBL Tune 115TWS čierne vašu vlastnú otázku. Na otázky odpovedajú naši vyškolení špecialisti.
JBL Tune 115TWS čierne - Bezdrôtové slúchadlá
JBL Tune 115TWS čierne
Predaj skončil
Príslušenstvo Poradňa a návody 16 Recenzie 10
Dobrý deň, môžu sa sluchátka používať na cvičenie. Ďakujem
Dobrý den, vyplatí se tyto sluchátka oproti WowME BTH108Q ? Jde mi o celkovou vyváženost a bassy.
Dobrý deň, nie som si istá či tieto slúchadla budú fungovať s hodinkami Garmin Venu SQ Music, ďakujem
Dobry den akokolvek skusan prepojit sluchadla vzdy hra iba jedno aj ked pocujem pri druhom zvuk ked ho zapnem vypnem nedokazu sa sparovat spolu ani podla navodu,youtube a rozne fora mam ich reklamovat alebo viete inak pomoct?
Dobrý deň. Sú súčasťou balenia aj iné silikónové nástavce? Ďakujem
majú oneskorený zvuk oproti obrazu ? ide mi o kombináciu s iphonom 12 pro max
Dobrý deň, prosím vás pokiaľ sú slúchadla v krabičke mali by byť vypnuté avšak moje sú neustále zapnuté a asi za deň mi tým pádom vyčerpajú celú dokovaciu stanicu. Prosím vás čo s tým? Ďakujem
Dobrý den, ovládání je dotykové nebo tlačítkové? Zároveň mám druhou otázku, chápu to správně že se dá používat samostatně jak levé, tak pravé sluchátko? Děkuji
Dobrý den, sluchátka mi nejdou připojit přes bluetooth k notebooku (zkoušel jsem na 2 různých). K telefonu je mohu normálně připojit. Děkuji za odpověď.
Dobrý den, pořídil jsem si sluchátka zároveň jako handsfree do auta (pri použití jednoho). S iPhonem se spojí hned, ale po poměrně krátké době nečinnosti během řízení se spojení přeruší. Je to závada nebo mají nejaký automatický úsporný režim? Pokud by tomu tak bylo, jsou jako handsfree do auta nepoužitelná... Je to na reklamaci? Děkuji.

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB09