Obnoviť stránku

Diskusia k JBL QUANTUM 800

Na tejto stránke nájdete otázky týkajúce sa JBL QUANTUM 800, na ktoré sa pýtajú zákazníci najčastejšie (často nazývané ako FAQ). Pokiaľ teda kúpu produktu JBL QUANTUM 800 ešte len zvažujete, môžete si prečítať nižšie uvedené diskusie alebo pridať do diskusného fóra k JBL QUANTUM 800 vašu vlastnú otázku. Na otázky odpovedajú naši vyškolení špecialisti.
JBL QUANTUM 800 - Herné slúchadlá
JBL QUANTUM 800
Predaj skončil
Príslušenstvo Poradňa a návody 24 Recenzie 16
Dobrý den. Jsou tato sluchátka Quantum 800 připojitelná bezdrátově ke konzoli Xbox (one/Serie X) ? Děkuji
dobrý deň je tam USB-C nabíjanie?
Sluchatka sou supr jen mi vrta hlavou pisou ze vydrž baterie je 14h. 2 dne sem je zap a nevydrzeli ani 10min predchozi den sem sedel max 6h u pc
Dobrý den, je možné dokoupit (ztracený) dongle?
Nedavno som kupil tieto sluchadla noo mam mensi problem kupil som ich na Xbox Series X noo ked som ich dal sparovat vsetko prebehlo uspesne len nepocujem zvuk ale ked ich napojim cez kabel do gamepadu tak zvuk ide...neviete mi niekto poadit kde nastavim v Xboxe aby mi zvuk siel bezdrotovo?dakujem
Dobry den, pri zapnutem ANC ve sluchatkach pri pohybu praska. Je to proste sluchatky, nebo jsou ta moje konkretni vadna?
Dobry den, je k tomu dodavan napajeci kabel? Popr. jake jsou oba jeho konce. Dekuji mnohokrat za odpoved.
Dobrý den, je u těchto sluchátek možnost sundání mikrofonu? Děkuji.
Prosím o overenie/odstránenie recenzie s 2*. Na 90% osoba nepoužíva hlavu / nevie používať google. Tieto slúchadlá majú v základe v počítači nastavenú najhoršiu kvalitu zvuku. Kvôli tomu osoba používa slúchadlá za 200eur ako keby boli za 20-30. Podobnú vec som si všimol pri recenzií, ktorá komentuje základné nastavenie podsvietenia. Pričom upraviť to podsvietenie v programe od JBL zvládne aj dieťa na prvom stupni. Nechcem sa nikoho dotknúť ale z tých príšerne nepresných komentárov mi krvácali oči. PS: Ak sa to dostane ku recenzentom určite budú príjemne prekvapený z kvality produktu.
Dobrý deň, Pri pripojení cez jack slúchatká síce fungujú, avšak JBL appka sa pri tomto pripojení nedá použiť. Appka funguje len pri projení cez dongle? Čiže pri používaní cez jacka nemôžem používať môj upravený Equalizer. Vyriešilo by sa to redukcou jacka na USB ?

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB17