Obnoviť stránku

Diskusia k JBL Partybox 310

Na tejto stránke nájdete otázky týkajúce sa JBL Partybox 310, na ktoré sa pýtajú zákazníci najčastejšie (často nazývané ako FAQ). Pokiaľ teda kúpu produktu JBL Partybox 310 ešte len zvažujete, môžete si prečítať nižšie uvedené diskusie alebo pridať do diskusného fóra k JBL Partybox 310 vašu vlastnú otázku. Na otázky odpovedajú naši vyškolení špecialisti.
JBL Partybox 310 - Bluetooth reproduktor
JBL Partybox 310
Momentálne nedostupné
Príslušenstvo Poradňa a návody 40 Recenzie 16
Dobrý deň, dá sa k JBL 310 cez 3,5 mm Jack pripojiť notebook? ďakujem
Dobrý deň, budete mať produkt ešte na sklade?
Zdravím, píšete pouze pro Andriod, Apple (ios) to neumí, divné,ne ?
Dobrý den, můžete mi doporučit mikrofon na klopu či náhlavní, který by šel propojit (bezdrátově) s JBL PartyBox 310? Potřebuji mít při moderování volné ruce. Děkuji za odpověď.
Dobrý den vydrží nastavení equalizeru z mobilní aplikace do vstupu na aux ?
U reproduktoru jsem zjistil, že z televize a tabletu streamuje hudbu o něco húře než z telefonu. Vše vyzkoušeno na připojení přes bluetooth. Bude lepší kvalita zvuku když připojím televizi na repro kabelem ? Děkuji
Dobry den, ako funguju tlacitka bass, treble a echo? Maju fungovat stale? Teda aj ked je zariadenie pripojene cez bluetooth ? , alebo funguju len pri usb, aux? Lebo mne pri bluetooth pripojeni nesvietia a nereaguju.. ina ked prepnem na demo tak sa rozsvieti a da sa s nimi regulovat zvuk..
Můžu ho položit na bok aniž bych měl strach a obavy že se s ním něco stane? Nebo musí být neustále postaven kolečkama na zemi
Dobrý den, lze připojit více zařízení přes bluetooth? Mikrofon, dva mobilní telefony se spotify?
Dobrý deň , Akym káblom sa da pripojiť k TV? Máte pripadne nejaký v ponuke? Ďakujem

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB11