Obnoviť stránku

Diskusia k JAR Platinum Plus Quickwash Action 50 ks 

Na tejto stránke nájdete otázky týkajúce sa JAR Platinum Plus Quickwash Action 50 ks , na ktoré sa pýtajú zákazníci najčastejšie (často nazývané ako FAQ). Pokiaľ teda kúpu produktu JAR Platinum Plus Quickwash Action 50 ks  ešte len zvažujete, môžete si prečítať nižšie uvedené diskusie alebo pridať do diskusného fóra k JAR Platinum Plus Quickwash Action 50 ks  vašu vlastnú otázku. Na otázky odpovedajú naši vyškolení špecialisti.
JAR Platinum Plus Quickwash Action 50 ks  - Tablety do umývačky
JAR Platinum Plus Quickwash Action 50 ks 
Predaj skončil
Príslušenstvo Poradňa a návody 1
Dobry den, na obrazku nie je produkt ktory je v nazve a v popise. Ktore tablety to su? Quickwash to maju na obale napisane a maju farbu cervena,modra zelena... niekde mate zltu na ubode zelenu a nikde napis qiuckwash. Ake teda prosim vas su?

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB17