Obnoviť stránku

Diskusia k Interphone Master s prichytením na riadidlá, pre telefóny max. 6,7" čierny

Na tejto stránke nájdete otázky týkajúce sa Interphone Master s prichytením na riadidlá, pre telefóny max. 6,7" čierny, na ktoré sa pýtajú zákazníci najčastejšie (často nazývané ako FAQ). Pokiaľ teda kúpu produktu Interphone Master s prichytením na riadidlá, pre telefóny max. 6,7" čierny ešte len zvažujete, môžete si prečítať nižšie uvedené diskusie alebo pridať do diskusného fóra k Interphone Master s prichytením na riadidlá, pre telefóny max. 6,7" čierny vašu vlastnú otázku. Na otázky odpovedajú naši vyškolení špecialisti.
Interphone Master s prichytením na riadidlá, pre telefóny max. 6,7" čierny - Držiak na mobil
Interphone Master s prichytením na riadidlá, pre telefóny max. 6,7" čierny
Predaj skončil
Príslušenstvo Poradňa a návody 2
Dobrý den, do jaké tluštky řidítek je držák použitelný? Děkuji
Dobrý den, chtela jsem se zeptat, zda tento drzak lze upevnit i na riditka ctyrkolky a chápu dobře, ze je pro telefony do vel.6,7? dekuji.

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB18