Refresh the page

Questions and answers: Inmotion V10F

This page contains frequently asked questions about Inmotion V10F. If you are considering buying this product, you may want to read the discussion or ask more questions about Inmotion V10F. They will be answered by our specialists.
Inmotion V10F - Unicycle
Inmotion V10F
Currently Unavailable
Accessories Help and manuals 12 Reviews 1
Dobry den chtel bych se zeptat kde je mozne servisovat ? A jestli je dodavan i s českym navodem ? Dale jestli stroj prijde uz pripraven k jizde nemyslim dofoukle kolo ale sroubky dotazene 100 % k jizde nikde jsem nenasel jek a kde dotahovat a nic o udrzbe ani cesky navod tak me to zajima o tomto stroji vazne premyslim.dekuji
Dobry den, Chtěl bych Vas poprosit, jak moc bylo elektrokolo pouzivane, kolik km na nem prvni majitel najel, nez ji vratil, případně, v jakem stavu je baterie, na kolik procet se da nabit, ma nejake zavady? Diky.
Dobrý den , opravdu je záruka na baterii omezena na půl roku nebo 2 000km ? Pokud ne , kolečko dost pravděpodobně koupím , pokud opravdu ano , je to na stroj za 35 000 kde baterka dělá přes polovinu ceny dost mizerné.
Ako najlepšie dofúkať koleso na inmotion v10f? Je tam zlý prístup. Ďakujem
Dobrý deň. Mate k dispozícii nahr. diely z plastu? Vďaka..
Kde reklamovat jednokolku zakoupenou prostřednictvím Alza a jde mi o to jestli mohu jednokolku privest jen tak bez obalu (krabice).nejaká rada ?
Dobry den, Ake stare su modely, ktore predavate ? (Rok, mesiac vyroby) Pocul som o probleme s vodotesnostou pre modely vyrabane do maja 2018. (ocakavam ze modely, ktore predavate su nejazdene samozrejme, na to sa nepytam)
jak se na tom mění duše nebo plášt
Dobry den, je mozne orientacne aktualizovat predpokladanou dostupnost zbozi? 28. zari uz je za nami. Nejake info od dodavatele? Dekuji.
Dobrý den, jak to vypadá s dostupností???

We care about your privacy

Alza.cz a. s., Company identification number 27082440, uses cookies to ensure the functionality of the website and with your consent also to personalisage the content of our website. By clicking on the “I understand“ button, you agree to the use of cookies and the transfer of data regarding the behavior on the website for displaying targeted advertising on social networks and advertising networks on other websites.

More information
I understand Detailed settings Reject everything
P-DC1-WEB14