Obnoviť stránku

Diskusia k Immax NEO LITE Smart, zavlažovací systém, dvojitý + senzor pôdnej vlhkosti, wifi

Na tejto stránke nájdete otázky týkajúce sa Immax NEO LITE Smart, zavlažovací systém, dvojitý + senzor pôdnej vlhkosti, wifi, na ktoré sa pýtajú zákazníci najčastejšie (často nazývané ako FAQ). Pokiaľ teda kúpu produktu Immax NEO LITE Smart, zavlažovací systém, dvojitý + senzor pôdnej vlhkosti, wifi ešte len zvažujete, môžete si prečítať nižšie uvedené diskusie alebo pridať do diskusného fóra k Immax NEO LITE Smart, zavlažovací systém, dvojitý + senzor pôdnej vlhkosti, wifi vašu vlastnú otázku. Na otázky odpovedajú naši vyškolení špecialisti.
Immax NEO LITE Smart, zavlažovací systém, dvojitý + senzor pôdnej vlhkosti, wifi - Súprava na zavlažovanie
Immax NEO LITE Smart, zavlažovací systém, dvojitý + senzor pôdnej vlhkosti, wifi
Momentálne nedostupné
Poradňa a návody 4
Dobrý den, u výrobku Immax NEO LITE Smart zavlažovací systém píšete, že max. průtok vody je 35l/h, není to nějak málo? Čerpadlo Gardena 4700/2 ke kterému bych to rád připojil, má průtok až 4700l/h. Je to o několik tříd jinde, tak mi to přijde zvláštní. Děkuji za odpověď.
Dobrý den, chtěl bych se zeptat, jestli závlahovým čidlem lze ovládat oba dva okruhy nebo jestli musím mít na každý okruh samostatné čidlo. Případně jestli stačí i jedno čidlo na více smart ventilů. Děkuji za informaci Radek
Dobrý den, jaké jsou prosím rozměry šroubení na vstupu a výstupech? U zboží to není uvedeno a marně jsem tento údaj hledal i u výrobce. Děkuji
Dobrý den Chci se optat, zda funguje závlahový počítač i na samospád např na IBC nádrž. Děkuji

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB17