Obnoviť stránku

Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

Diskusia k iHealth Andon AIR – pulzný oxymeter na meraniu saturácie krvi kyslíkom

Na tejto stránke nájdete otázky týkajúce sa iHealth Andon AIR – pulzný oxymeter na meraniu saturácie krvi kyslíkom, na ktoré sa pýtajú zákazníci najčastejšie (často nazývané ako FAQ). Pokiaľ teda kúpu produktu iHealth Andon AIR – pulzný oxymeter na meraniu saturácie krvi kyslíkom ešte len zvažujete, môžete si prečítať nižšie uvedené diskusie alebo pridať do diskusného fóra k iHealth Andon AIR – pulzný oxymeter na meraniu saturácie krvi kyslíkom vašu vlastnú otázku. Na otázky odpovedajú naši vyškolení špecialisti.
iHealth Andon AIR – pulzný oxymeter na meraniu saturácie krvi kyslíkom - Oxymeter
iHealth Andon AIR – pulzný oxymeter na meraniu saturácie krvi kyslíkom
Predaj skončil
Poradňa a návody 11 Recenzie 18
Sú 2 baterky súčasťou balenia?
V parametroch produktu udavate "Konektivita: Android" - pre to som ho kupil. Nikde v navode neviem najst ako byt sa mal dat s telefonom spatovat. Applikacia od iHealth ho nevie rozpoznat. Nakoniec som zistil ze tento produkt nieje iHealth Air ako udavate ale Andon Contec SMD50D2. Ten nevie niako nahravat namerane data. Prosim poradte mi ako situaciu riesit. PS: Bol kupovany pravnickou osobou a teda sa nevztahuje 14 dnova lehota vratenia penazi. Vopred dakujem
Dobry den, pri oxymetri Health Andon AIR mate obrazky dvoch roznych oxymetrov. Pls, ktory obrazok je spravny ? Dkujem.
je součástí balení balení i prohlášení o shodě u zdravotnických prostředků ? děkuji
Dobrý den, na originální krabičce oxymetru je kód výrobce CMS50D2 nebo pouze CMS50D? Děkuji.
Dobry den je tento oxymetr certifikovany? Dekuji
Dobrý deň. Je zariadenie kompatibilne s ios?
Jak se liší od toho co na aliexpressu stojí $3 včetně poštovného?
Dobrý den, dnes jsem si u vás zakoupila iHealth Andon AIR – pulzní oxymetr k měření saturace krve kyslíkem a zajímalo by mě, proč u tohoto výrobku není dodán český návod. Mám pocit, že je povinností přikládat český návod u všech výrobků .
.

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB09