Obnoviť stránku

Diskusia k iGET SECURITY P4 - magnetický bezdrôtový detektor dvere/okná

Na tejto stránke nájdete otázky týkajúce sa iGET SECURITY P4 - magnetický bezdrôtový detektor dvere/okná, na ktoré sa pýtajú zákazníci najčastejšie (často nazývané ako FAQ). Pokiaľ teda kúpu produktu iGET SECURITY P4 - magnetický bezdrôtový detektor dvere/okná ešte len zvažujete, môžete si prečítať nižšie uvedené diskusie alebo pridať do diskusného fóra k iGET SECURITY P4 - magnetický bezdrôtový detektor dvere/okná vašu vlastnú otázku. Na otázky odpovedajú naši vyškolení špecialisti.
iGET SECURITY P4 - magnetický bezdrôtový detektor dvere/okná - Pohybový senzor
iGET SECURITY P4 - magnetický bezdrôtový detektor dvere/okná
Predaj skončil
Príslušenstvo Poradňa a návody 5 Recenzie 1
Dobrý den , koupil jsem si Iget sexuriry p4, vše přišlo, ale potřeboval bych ještě tu centrální jednotku, s kterou se to propojí a bude mě to na ní informovat o rozepnutí Security P4... předem děkuji za odpověď.
Dobrý deň, po objednaní prišli detektory bez antény, pritom na obrázkoch je...
Objednal som nový tovar - namiesto toho došiel tovar v ošúchanej, špinavej a roztrhanej krabici. Na plošáku vo vnútri produktu vidieť zásah (oprava?). Viete sa vyjadriť k tomuto neserióznemu predaju kšuntu?
Dobrý den, prosím, jaké jsou rozměry detektoru a magnetu na dveře? Jde mi o to, zda se mi vejdou do mezery mezi zdí a dveřmi. Děkuji.
Dobrý den, houká tento senzor nebo houká jen hlavní jednotka ?. Děkuji Martin.

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB11