Obnoviť stránku

Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

Diskusia k iGET HOMEGUARD HGNVK929CAM

Na tejto stránke nájdete otázky týkajúce sa iGET HOMEGUARD HGNVK929CAM, na ktoré sa pýtajú zákazníci najčastejšie (často nazývané ako FAQ). Pokiaľ teda kúpu produktu iGET HOMEGUARD HGNVK929CAM ešte len zvažujete, môžete si prečítať nižšie uvedené diskusie alebo pridať do diskusného fóra k iGET HOMEGUARD HGNVK929CAM vašu vlastnú otázku. Na otázky odpovedajú naši vyškolení špecialisti.
iGET HOMEGUARD HGNVK929CAM - IP kamera
iGET HOMEGUARD HGNVK929CAM
Predaj skončil
Príslušenstvo Poradňa a návody 13 Recenzie 2
Úhel záběru kamery je 90° do stran. Platí to i na výšku nebo je úhel v tomto případě menší?
Je k dispozici k zakoupení samostatný napájecí adaptér?
Dobrý den. Lze tuto kameru připojit jako další ke kamerovému systému iGET HOMEGUARD HGNVK84904 ? Děkuji za odpověď.
Dobrý den, kde najdu kód pro přihlášení k wifi? Na kamerach ani krabici nic není. Vyzkoušeny všechny možnosti. Kamery se nepodařilo s aplikací párovat. Moc děkuji za radu
Dá se kamera provozovat i samostatně bez recorderu?
Dobrý den, je možné využít PoE napájení, nebo je nutný samostatný kabel?
jde sledovat live přenos z kamery v mobilní aplikaci?
Dobrý den, rád bych se zeptal jestli se tato kamera připojí k wi-fi bezdrátově bez LAN kabelu a jestli se dá bez síťového rekordéru přidat do aplikace.
Nedoporučuji jakoukoliv kameru výrobce ismart alarm inc. Všechny používají naprosto nefuknční aplikaci ismartalarm, která vám způsobí tak akorát vztek, nervy a vyhozené peníze!!!
Dobrí deň Je možné tuto kameru napojiť priamo do PC a zároveň aj nahrávať záznam do PC?. Pokiaľ nie, môžete mi poradiť nejakú alternatívu. Vopred vám pekne ďakujem.

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB01