Obnoviť stránku

Diskusia k HyperX CloudX Stinger Core (Xbox Licensed)

Na tejto stránke nájdete otázky týkajúce sa HyperX CloudX Stinger Core (Xbox Licensed), na ktoré sa pýtajú zákazníci najčastejšie (často nazývané ako FAQ). Pokiaľ teda kúpu produktu HyperX CloudX Stinger Core (Xbox Licensed) ešte len zvažujete, môžete si prečítať nižšie uvedené diskusie alebo pridať do diskusného fóra k HyperX CloudX Stinger Core (Xbox Licensed) vašu vlastnú otázku. Na otázky odpovedajú naši vyškolení špecialisti.
HyperX CloudX Stinger Core (Xbox Licensed) - Herné slúchadlá
HyperX CloudX Stinger Core (Xbox Licensed)
Predaj skončil
Príslušenstvo Poradňa a návody 18 Recenzie 5
Dobrý deň Sú slúchadlá kompatibilné aj s PC ?
dobrý den, dá se s nimi hrát i na nintendo switch????????
Dobrý den, jdou tyto sluchátka na xbox series x ?
Dobrý den budou sluchátka naskladněny ještě p při blackfriday
Dobrý den, zakoupil jsem si tento typ sluchátek a chci se zeptat jak mohu používat mikrofon a sluchátka najednou když sluchátka mají jen 1 jack a vstup do počítače má mikrofon a sluchátka zvlášť? děkuji
Dobrý deň čo mám robiť ak mi nejde mikrofon na PC dneska som ich kupil vsetko ide ale mikrofon nejde?
Zdravim, po pripojeni tychto sluchatok k Xbox ovladacu je zvuk na maxime hlasitosti na normalnej urovni, pri pripojeni k telefonu je rozsah hlasitosti ovela vacsi, neviete v com by mohol byt problem?
je možné nastavit aby mi šel zvuk i mikrofon z 1 jacku na počítači se 2 jacky jeden na mikrofon a druhý na sluchátka ?
Dobrý den, pokud bychom měli vybrat na sluchátka ryze pro hraní na Xboxu. Které z trojce Hyperx Cloudx Stinger Core, logitech g322 a JBL Quantum 100 by Váš specialista doporučil? Díky a hezky den
Dobrý chcem sa spýtať sú slúchadla kompatibilné s mobilom xiamo redmi note 8pro?

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB03