Obnoviť stránku

Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

Diskusia k HyperX Cloud II Headset Gunmetal Grey

Na tejto stránke nájdete otázky týkajúce sa HyperX Cloud II Headset Gunmetal Grey, na ktoré sa pýtajú zákazníci najčastejšie (často nazývané ako FAQ). Pokiaľ teda kúpu produktu HyperX Cloud II Headset Gunmetal Grey ešte len zvažujete, môžete si prečítať nižšie uvedené diskusie alebo pridať do diskusného fóra k HyperX Cloud II Headset Gunmetal Grey vašu vlastnú otázku. Na otázky odpovedajú naši vyškolení špecialisti.
HyperX Cloud II Headset Gunmetal Grey - Herné slúchadlá
HyperX Cloud II Headset Gunmetal Grey
Predaj skončil
Príslušenstvo Poradňa a návody 49 Recenzie 65
Jak funguje tlačítko na zesílení mikrofonu proto že nevím na co to tam je
Dobrý den. je možné použít ovládání hlasitosti a mikrofonu i ps4?
Když zapojíme do mobilu přes 3.5 mm Jack bude fungovat 7.1 zvuk nebo musím přes USB-A
Dobrý deň,uvažujem nad kúpou týchto slúchadiel a chcel som sa spýtať či sú slúchadlá na ušiach alebo okolo uší(vcucnuté) Ak áno aké slúchadlá by ste mi odporúčili? Nemám skúsenosť so slúchadlami okolo uší a neviem či mi budú dobré(či budú pohodlné) Dakujem za odpoved
Dobrý den, chtěl bych se zeptat, zdali se zhorší kvalita zvuku, když budou sluchátka připojena přes USB a ne přes 3,5 jack?
Dobrý den mohl bych se zeptat na více info. o mikrofonu děkuji (myslím tím kvalitu)
Zdravím, je stále součástí balení rozdvojka na 3,5mm Jack která je na předposledním obrázku? děkuji za odpověď.
Dobrý deň akurat mi prišli nové slúchadka hyperx cloud alpha a mám obyčajny notebook s 3.5mm jack connectom a skúšal som ich zapojit aj som ich zapojil ale nefungovali a potom som to aj skusal na televizori a tam fungovali vedel by mi niekto poradit? Dakujem
Dobrý deň, bude 7.1 priestorový zvuk fungovať aj na notebooku Acer Nitro 5 Obsidian Black NH.QB2EC.004? Nie je k tomu potreba zvuková karta alebo podobne?
Dobrý den prosím vás jsou tyhle sluchátka kompatibilní s Windows 10?

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB12