Obnoviť stránku

Diskusia k HyperX Cloud Gaming Headset Bulk

Na tejto stránke nájdete otázky týkajúce sa HyperX Cloud Gaming Headset Bulk, na ktoré sa pýtajú zákazníci najčastejšie (často nazývané ako FAQ). Pokiaľ teda kúpu produktu HyperX Cloud Gaming Headset Bulk ešte len zvažujete, môžete si prečítať nižšie uvedené diskusie alebo pridať do diskusného fóra k HyperX Cloud Gaming Headset Bulk vašu vlastnú otázku. Na otázky odpovedajú naši vyškolení špecialisti.
HyperX Cloud Gaming Headset Bulk - Herné slúchadlá
HyperX Cloud Gaming Headset Bulk
Predaj skončil
Príslušenstvo Poradňa a návody 57 Recenzie 19
Jdou připojit k Nintendo switch
Dobrý deň chcem sa opýtať ak tu niekto má podobné problémy a to konkrétne so slúchadlami , pri niektorých pohyboch vypadne zvuk . Pokiaľ niekto tento problém prekonal a má nejaké rady budem rád za pomoc . Vopred ďakujem za každú odpoveď
Dobrý den, každý píše jednotlivou věc jestli je v příslušenství. Napíšete prosím co vše je v příslušenství? Díky
Sú tieto slúchadlá kompatibilné z ps4?
Dobrý deň, chcel by som sa spýtať či sa dá k sluchadlám stiahnuť aj niaky software alebo appka
dase vipnout mikrofon
Dobrý deň, nedávno som si zakúpil tieto slúchadlá a mám taký problém, že keď zapojím slúchadlá do predlžovacieho káblu (ktorý bol súčasťou balenia) a následne ho zapojím do notebooku tak pri rozprávaní mikrofón dosť šumí. No akonáhle slúchadlá zapojím (iba základným jedným jackom) bez predlžovacieho kábla (predlžovací má 2 jacky) tak všetko ide v poriadku. Nejaké rady, tipy ?
Dobrý deň chcem sa opýtať či budú fungovať tieto slúchadla cez jeden jack. Myslim to tak že keď to napojím na notebook tak či pojde aj Mic
Dobrý deň, chcem sa spýtať, kábel od slúchadiel ma na konci 1 alebo 2 3,5 mm jack-y. Keďže súčasťou slúchadiel je aj mikrofón tak by po správnosti kábel mal mať 1 3,5mm jack pre slúchadlá a 1 3,5mm jack pre mikrofón. Ďakujem za odpoveď.
Dobrý den, chtěl bych se zeptat, zda je nějaká možnost zakoupit náhradní mikrofon do těchto sluchátek, jelikož se mi rozbil a nechci klasický stolní mikrofon ale chtěl bych nový do těchto sluchátek.

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB03