Obnoviť stránku

Diskusia k HyperX Alloy Origins Core Aqua switch - US

Na tejto stránke nájdete otázky týkajúce sa HyperX Alloy Origins Core Aqua switch - US, na ktoré sa pýtajú zákazníci najčastejšie (často nazývané ako FAQ). Pokiaľ teda kúpu produktu HyperX Alloy Origins Core Aqua switch - US ešte len zvažujete, môžete si prečítať nižšie uvedené diskusie alebo pridať do diskusného fóra k HyperX Alloy Origins Core Aqua switch - US vašu vlastnú otázku. Na otázky odpovedajú naši vyškolení špecialisti.
HyperX Alloy Origins Core Aqua switch - US - Herná klávesnica
HyperX Alloy Origins Core Aqua switch - US
Predaj skončil
Príslušenstvo Poradňa a návody 27 Recenzie 10
jaký je nejlepší aqua nebo blue nebo red? dekuju
Má klávesnica HyperX alloy Origins core aqua switches vymeniteľné switche alebo nie?
dobry den je k teto klavesnici ta vec na odpajanie switchov?dakujem za odpoved
Dobry den. Klavesnica je super ale po par dnoch mi zacalo vynechavat pismeno E. vybral som ho vi tam nieco nieje nejaka spina ale vsetko je ciste. cca za 10 krat zareaguje 7/8 krat
Zdravím, chcem sa spýtať, uvedené klávesnica na predaj disponuje červenými HyperX Red linear switchmi alebo Aqua Core Tactile switchmi?
Dobrý den, chci se zeptat, jestli je možné koupit tuto klávesnici s red switche. Děkuji.
Je konštrukcia klávesnice hliníková ?
Dobrý den mam dotaz jestli na vánoce hodite slevičku byl bych moc rád děkuji Adam.
Dobrý Deň Prosim vas má táto klavesnica aj aplikáciu k tomu?
Dobrý den mám dotaz zda tato klávesnice má nastavitelnou barvu v aplikaci (zda se dá nastavit třeba jen červená nebo ne). Děkuji za odpověd.

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB08