Obnoviť stránku

Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

Diskusia k Hummer H2

Na tejto stránke nájdete otázky týkajúce sa Hummer H2, na ktoré sa pýtajú zákazníci najčastejšie (často nazývané ako FAQ). Pokiaľ teda kúpu produktu Hummer H2 ešte len zvažujete, môžete si prečítať nižšie uvedené diskusie alebo pridať do diskusného fóra k Hummer H2 vašu vlastnú otázku. Na otázky odpovedajú naši vyškolení špecialisti.
Hummer H2 - Štartovací zdroj
Hummer H2
Predaj skončil
Príslušenstvo Poradňa a návody 5 Recenzie 8
Dobrý den, na kolika voltech se počítá uvedená mAh kapaita baterie? Je zásadní rozdíl, pokud je to kapacita na 3,7V, což je běžné u standardních powerbanem nebo na 12V. Respektive jaká je kapacita ve Wattsekundách Ws? Děkuji
V navodu se pise, ze by se mela 1x za 3 mesice vybit a nabit. Nabit neni problem, ale jak ji rozumne vybit?
Dokáže to napájet 12v tv v karavanu ?
Dobrý den, nastartuje to motor 1.9 TDI 96kw?
Dobrý den,umí to nastartovat benzinový 5.0 L při úplně vybité baterii?

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB12