Obnoviť stránku

Diskusia k Huawei Original Charger CP84 White

Na tejto stránke nájdete otázky týkajúce sa Huawei Original Charger CP84 White, na ktoré sa pýtajú zákazníci najčastejšie (často nazývané ako FAQ). Pokiaľ teda kúpu produktu Huawei Original Charger CP84 White ešte len zvažujete, môžete si prečítať nižšie uvedené diskusie alebo pridať do diskusného fóra k Huawei Original Charger CP84 White vašu vlastnú otázku. Na otázky odpovedajú naši vyškolení špecialisti.
Huawei Original Charger CP84 White - Cestovná nabíjačka
Huawei Original Charger CP84 White
Predaj skončil
Poradňa a návody 10 Recenzie 2
Je vhodná pro P30 lite
Dobrý deň. Môžem touto nabíjačkou nabíjať Huawei P20 lite?? Vopred ďakujem za odpoveď.
Môžem touto nabíjačkou nabíjať Honor 20 22w?
Dobry den, je tato nabijacka vhodna pre honor view 20?
Dobrý den, dle parametrů se mi tato nabíječka jeví vhodná i jako cestovní varianta pro MacBook 12" (origo od apple má 30W). Je to tak? Mohu ji bez obav použít?
Dobrý den, Je tato nabíječka kompatibilní s telefonem Huawei Mate 20 pro? Aby rychlonabíjení probíhalo v pořádku? Děkuji za odpověď
Potřebuji 40w na P30 PRO
délka kabelu ?
Pasuje tato nabíječka do telefonu Huawei Matte 10 Lite ?
Je to stejná nabiječka jako je k telefonu Honor View 10

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB17