Obnoviť stránku

Diskusia k Huawei Band 7 Wilderness Green

Na tejto stránke nájdete otázky týkajúce sa Huawei Band 7 Wilderness Green, na ktoré sa pýtajú zákazníci najčastejšie (často nazývané ako FAQ). Pokiaľ teda kúpu produktu Huawei Band 7 Wilderness Green ešte len zvažujete, môžete si prečítať nižšie uvedené diskusie alebo pridať do diskusného fóra k Huawei Band 7 Wilderness Green vašu vlastnú otázku. Na otázky odpovedajú naši vyškolení špecialisti.
Huawei Band 7 Wilderness Green - Fitness náramok
Huawei Band 7 Wilderness Green
Predaj skončil
Príslušenstvo Poradňa a návody 13 Recenzie 6
Dobrý deň. Mám verziu Harmony OS 2.0.0.5.6. Prečo nemôžem pridať do ciferníka vlastnú fotografiu z galerie, alebo z fotoaparátu? Vôbec sa mi nezobrazí ponuka pridania. Prosím o radu, ako to spraviť. Ďakujem
dobrý deň, výrobca uvádza pri výrobku meranie VO2MAX, obsahuje toto meranie daný výrobok? ako ho nasataviť ?
Dobrý deň, Je možné nastaviť, na ktorej ruke sa tieto hodinky nosia (ľavá alebo pravá)? Na xiaomi táto funkcia bola, ale tu som ju nenašla. Ďakujem.
Dobrý den, rozbil se mi řemínek na hodinkách. Lze dokoupit nový? Případně jaký. Děkuji
Musím si nabíjačku zakúpiť samostatne? Je to zahrnuté?
Podporujú tieto hodinky kórejský jazyk?
Zdravim,ked zapnem cvicenie cez hodinky tak gps z mobilu mi nesleduje polohu.Samozrejme telefon mam spojeny cez bluetooth aj gps zapnute a povolenia vsetky v mobile povolene.Ked pustim cvicenie cez Huawei Healt tak polohu gps sleduje aj v hodinkách.vdaka
Dobry den chcem sa opytat ci sa tento naramek da sparovat aj s Realme 8 pro diky
Dobrý deň, v popise je uvedené “telefonovanie z hodiniek cez spárovaný telefón (v dosahu Bluetooth)”. Vy ste na otázku odpovedali, že sa cez hodinky nedá telefonovať “nemajú mikrofón a ani reproduktor". Prosím Vás je možné z hodiniek telefonovať? Ďakujem.
Dobrý deň. V popise je napísane “telefonovanie z hodiniek cez spárovaný telefón (v dosahu Bluetooth)”. Vyšie ste odpovedali, že sa cez hodinky nedá telefonovať “nemajú mikrofón a ani reproduktor. Tak ako to je? Ďakujem.

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB09