Obnoviť stránku

Diskusia k Huawei Band 7 Graphite Black

Na tejto stránke nájdete otázky týkajúce sa Huawei Band 7 Graphite Black, na ktoré sa pýtajú zákazníci najčastejšie (často nazývané ako FAQ). Pokiaľ teda kúpu produktu Huawei Band 7 Graphite Black ešte len zvažujete, môžete si prečítať nižšie uvedené diskusie alebo pridať do diskusného fóra k Huawei Band 7 Graphite Black vašu vlastnú otázku. Na otázky odpovedajú naši vyškolení špecialisti.
Huawei Band 7 Graphite Black - Fitness náramok
Huawei Band 7 Graphite Black
Predaj skončil
Príslušenstvo Poradňa a návody 24 Recenzie 19
dobrý den, mají tyto hodinky výškoměr? děkuji
Dobrý den, chtěl bych se zeptat, jestli tento model má nfc.
Dobrý den, má naramek vibrace? Při notifikaci zprávy či volání?
Dobry den, je na tychto hodinkach podporovany aj ukrajinsky jazyk? Dakujem
Může tento náramek promítát navigací spuštěnou v mobilním telefonu?
Dobrý den je možné na tomto zariadení prezerat fotky z mobilu ?
Dobrý den, Funkce menstruační kalendář nefunguje s iOS ??? Pořad mi píše pro synchronizaci otevřete aplikaci a nic nepomáhá (iPhone 12, iOS 16.3)
Dá sa cez tieto hodinky volať ?
Je tam aj možnosť volať cez hodinky
Dobrý deň, prosím vás spárovanie s telefónom je možné len po vytvorení konta Huawei ID? Ak teda áno, pri registrácií pomocou emailu je nakoniec aj tak nutné zadať aj telefónne číslo pre obdržanie a vloženie kódu. Dá sa toto nejakým spôsobom obísť aby som nemusel vôbec zadávať telefónne číslo? Vďaka

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB12