Obnoviť stránku

Ospravedlňujeme sa, ale z technických príčin sa momentálne na našich pobočkách môže vyzdvihnutie objednávky časovo predĺžiť. Na oprave usilovne pracujeme. Ďakujeme za pochopenie.

Diskusia k HP Pavilion Gaming 400 15,6"

Na tejto stránke nájdete otázky týkajúce sa HP Pavilion Gaming 400 15,6", na ktoré sa pýtajú zákazníci najčastejšie (často nazývané ako FAQ). Pokiaľ teda kúpu produktu HP Pavilion Gaming 400 15,6" ešte len zvažujete, môžete si prečítať nižšie uvedené diskusie alebo pridať do diskusného fóra k HP Pavilion Gaming 400 15,6" vašu vlastnú otázku. Na otázky odpovedajú naši vyškolení špecialisti.
HP Pavilion Gaming 400 15,6" - Batoh na notebook
HP Pavilion Gaming 400 15,6"
Predaj skončil
Príslušenstvo Poradňa a návody 4 Recenzie 1
Dobrý den, chtel bych Vás požádat zdali se do batohu vejde notebook HP Pavilion Gaming 16 pro který by batoh měl být originálně určený? Mate mě, že máte taky batoh v provedení 17,3 ale u různých prezentaci na notebook se píše display 16,1 ale rozmerove odpovídá 15,6, tak který batoh je ten správný? Případně mohl bych si ho objednat na některou pobočku a tam jen vyzkoušet velikostně pro notebook? Děkuji za odpověď a přeji pěkný den
Dobrý den, rád bych se zeptal zde se dovnitř vejde MSI Creator 17M, děkuji moc za informaci
Dobrý den je batoh vybaven nějakou voděodolností?
Vojdú sa tam aj Razer Kraken slúchadlá na ten vnútorný držiak?

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB11