Obnoviť stránku

Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

Diskusia k HP Pavilion Gaming 15-cx0035nc Shadow Black Green

Na tejto stránke nájdete otázky týkajúce sa HP Pavilion Gaming 15-cx0035nc Shadow Black Green, na ktoré sa pýtajú zákazníci najčastejšie (často nazývané ako FAQ). Pokiaľ teda kúpu produktu HP Pavilion Gaming 15-cx0035nc Shadow Black Green ešte len zvažujete, môžete si prečítať nižšie uvedené diskusie alebo pridať do diskusného fóra k HP Pavilion Gaming 15-cx0035nc Shadow Black Green vašu vlastnú otázku. Na otázky odpovedajú naši vyškolení špecialisti.
HP Pavilion Gaming 15-cx0035nc Shadow Black Green - Herný notebook
HP Pavilion Gaming 15-cx0035nc Shadow Black Green
Predaj skončil
Príslušenstvo Poradňa a návody 25 Recenzie 1
Dobrý den chtěl bych jse zeptat na kolik fps to rozjede fortnite bez nvidii? Děkuji předem za odpověď.
Dobrý den mužu se zeptat když tam je napsáno že zboží skončilo kdy zase bude? děkuji
Dobrý den, dá se k tomuto notebooku připojit myš, klávesnice a sluchátka.
Dobrý den, má tento notebook také webkameru a klávesnici s písmeny s háčky, č, š, ž, á, é, apod.? Pokud si koupím i službu "start", opravdu mi přijde notebook a půjde pustit a fungovat bez dalších potřeb? Děkuji
Dobrý deň, je k tomuto NTB Sk klavesnica. Dakujem
chtěl bych se zeptat jestli se nemuže zničit nebo přehřet ssd
dobrý den můžu se zeptat můžu tento notebook nabíjet přes usb-c
Dobry den tento pocitac som kupil pred dvoma dnami a pokazde ked hram CS:Go tak mi po pol hodke vypne monitor notebook musim na chvilu zavret a potom ked otvorim tak to nabehne niekedy musim vypnut natvrdo....Dakujuem za odpoved
Dobrý deň dá sa z notebooku vybrať batéria alebo je na pevno ?dakujem
dobrý den jen bych se chtěl zeptat jestli je na tomto ntb bluetooth děkuji za odpověď

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB09