Obnoviť stránku

Ospravedlňujeme sa, ale z technických príčin sa momentálne na našich pobočkách môže vyzdvihnutie objednávky časovo predĺžiť. Na oprave usilovne pracujeme. Ďakujeme za pochopenie.

Diskusia k HP Essential Topload 17,3"

Na tejto stránke nájdete otázky týkajúce sa HP Essential Topload 17,3", na ktoré sa pýtajú zákazníci najčastejšie (často nazývané ako FAQ). Pokiaľ teda kúpu produktu HP Essential Topload 17,3" ešte len zvažujete, môžete si prečítať nižšie uvedené diskusie alebo pridať do diskusného fóra k HP Essential Topload 17,3" vašu vlastnú otázku. Na otázky odpovedajú naši vyškolení špecialisti.
HP Essential Topload 17,3" - Taška na notebook
HP Essential Topload 17,3"
Predaj skončil
Príslušenstvo Poradňa a návody 8 Recenzie 12
dobrý den, hodí se k NTB MSI Gf 75 17,3??? děkuji
Dobrý den, chci se zeptat, jaká má taška vnitřní rozměry. Děkuji.
Podla obrazkov nevyzera, ze by mala taska ,odnímateľný ramenný popruh". Mozete mi to, pls, potvrdit resp. vyvratit?
Vlozil som si sem otazku a zmizlo to tak napisem este raz. Zhanam takyto batoh na moj HP Omen 17'. Kedze som si vyskusal viac ktore boli na 17' notebooky, nezmestilo sa mi do tych moj laptop. Prosim Vas informujte ma ci sa do tohto zmesti. Dakujem
Dobry den, Mam HP Omen 17' a mam problem s brasnami kedze sa nezmesti moj notebook do tych brasni co su na 17'. Takze chcel by som sa spytat ci taky velky notebook ci sa dobre zmesti do tohto typu. Dakujem
Dobrý den hodí se k https://www.alza.cz/asus-vivobook-17-x705ua-bx022t-star-grey-d5230829.htmhttps://www.alza.cz/asus-vivobook-17-x705ua-bx022t-star-grey-d5230829.htm ?? Děkuju.
Dobrý večer, jaké jsou prosím vnitřní rozměry tašky? Je tam dostatek místa i pro nabíječku? Moc děkuji...
Dobrý den, mám dotaz zda je prostor pro NTB uvnitř polstrovaný? Děkuji a přeji hezký den.

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB03