Obnoviť stránku

Diskusia k HP ENVY x360 15-ed0004nc Natural Silver

Na tejto stránke nájdete otázky týkajúce sa HP ENVY x360 15-ed0004nc Natural Silver, na ktoré sa pýtajú zákazníci najčastejšie (často nazývané ako FAQ). Pokiaľ teda kúpu produktu HP ENVY x360 15-ed0004nc Natural Silver ešte len zvažujete, môžete si prečítať nižšie uvedené diskusie alebo pridať do diskusného fóra k HP ENVY x360 15-ed0004nc Natural Silver vašu vlastnú otázku. Na otázky odpovedajú naši vyškolení špecialisti.
HP ENVY x360 15-ed0004nc Natural Silver - Tablet PC
HP ENVY x360 15-ed0004nc Natural Silver
Predaj skončil
Príslušenstvo Poradňa a návody 12
Dobrý den, jak prosím funguje napájení přes usb-c? Při zapojení klasické usb-c nabíječky na mobil napájení nefunguje. Děkuji.
Dobrý den, v pátek jsem zakoupila tento model. Nabila baterii na 100 % a vypnula. Dnes, v pátek, večer jsem ho zapnula a baterie je na 92 %. Notebook byl vypnutý, nikoliv uspaný. Je to normální? Děkuji.
Dobrý deň, zvažujem kúpu tohto notebooku.Je vhodný na úpravu fotografií ( photoshop, lightroom, zoner ,..atď) a strihanie videí ,alebo prípadne doporučujete niečo iné? Ďakujem za odpoveď.
Dobrý den, jaká je u tohoto notebooku výdrž baterie ?
Dobrý den, původní odkaz z loňského ledna na datový list produktu nefunguje. Zkoušel jsem na stránkách HP dohledat specifikaci a podle dostupných informací displej pokrývá 100 % prostoru DCI-P3. Vy uvádíte pokrytí 100 % sRGB. Co je správně? Díky za upřesnění.
Dobrý den, jaký je rozdíl mezi modely HP Pavilion x360 a HP Envy x360, pokud budu uvažovat model se stejným CPU, RAM i HDD ?
Je na tomto modeli mozne vymenit/doplnit RAM? ak ano do akej velkosti?
Bude tento model ešte dostupny?
Dobrý deň, klávesnica na tomto ntb ma slovenské rozloženie alebo US? ak mám záujem o US máte aj takú verziu?
Dobrý den, podporuje instalaci Windows 11, resp. má i ve specifikaci Trusted Platform Module (TPM) verze 2.0, v popisu to nevidím?

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB06