Obnoviť stránku

Diskusia k HP ENVY 15-as101nc Natural Silver

Na tejto stránke nájdete otázky týkajúce sa HP ENVY 15-as101nc Natural Silver, na ktoré sa pýtajú zákazníci najčastejšie (často nazývané ako FAQ). Pokiaľ teda kúpu produktu HP ENVY 15-as101nc Natural Silver ešte len zvažujete, môžete si prečítať nižšie uvedené diskusie alebo pridať do diskusného fóra k HP ENVY 15-as101nc Natural Silver vašu vlastnú otázku. Na otázky odpovedajú naši vyškolení špecialisti.
HP ENVY 15-as101nc Natural Silver - Notebook
HP ENVY 15-as101nc Natural Silver
Predaj skončil
Príslušenstvo Poradňa a návody 5
Vsade sa uvadza ze notebook vydrzi na bateriu cely den. Ja mam skusenost ze po dvoch hodinach nenarocnej prace s polovicnym jasom pri beznej praci v exceli, je bateria pod 20 percentami a musim pripojit nabijacku. Nevydrzi ani 2,5 hodiny na beteriu. Tak neviem v com to je. Notebook mam cca tyzden je uplne novy.
Dobry den, chtela bych ze zeptat, zda je v tomto NTB jeste chybny procesor INTEL. Potrebuji vykonny pocitac na praci s autocadem a pod. Dekuji za odpoved
Prosím info který náhradní napájecí zdroj mám objednat k HP ENVY 15-as101nc Natural Silver. Děkuji
Dobrý den, z čeho je vyrobeno šasi notebooku?
Prohledal jsem fotografie, a nikde jsem nenasel zpusob zapnuti/vypnuti WIFI, Bluetooth, a hlavne - ovladani hlasitosti. Znamena to ze ovladani je reseno pouze z prostredi windows? Muj predchozi NTB taky to nemel a v momente jak se neco pokazilo SW, tak jsem byl v haji, bez netu a bez zvuku.

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB12