Obnoviť stránku

Diskusia k HP Desktop M01-D0044nc

Na tejto stránke nájdete otázky týkajúce sa HP Desktop M01-D0044nc, na ktoré sa pýtajú zákazníci najčastejšie (často nazývané ako FAQ). Pokiaľ teda kúpu produktu HP Desktop M01-D0044nc ešte len zvažujete, môžete si prečítať nižšie uvedené diskusie alebo pridať do diskusného fóra k HP Desktop M01-D0044nc vašu vlastnú otázku. Na otázky odpovedajú naši vyškolení špecialisti.
HP Desktop M01-D0044nc - Herný PC
HP Desktop M01-D0044nc
Predaj skončil
Príslušenstvo Poradňa a návody 8 Recenzie 1
Zdravím je tento PC vhodný pro streaming her z PS4 se střihovkou Avermedia? Jde mi o to, aby stream vydržel běžet ve full hd s 60fps a zároveň natáčel video. díky za odpo a popřípadě po čem jinem sáhnout.
Dobrý den, zajímá mě jestli tento PC utáhne Snowrunner a na jaké nastavení a fps.
dobrý den na kolik fps rozjede tento počítač ark survival evolved a GTA V
na kolko fps vytiahne tento pc fortnite na low efekty?
utahne tenhle notebook fortnite
Pred dvoma dňami som si kúpil v Alze toto PC (HP Desktop M01-D0044nc, Produktové číslo: 8PJ82EA#BCM, Kód: HPCD0155b). Podľa špecifikácie má mať počítač vstup na mikrofón, zvukový vstup (line in), zvukový výstup (line out), Combo Audio Jack. Realita je taká, že na zadnej strane PC je len zvukový vstup (line in), zvukový výstup (line out). Na prednej strane PC je výstup pre slúchadlá. Moja otázka znie, ako pripojiť a nastaviť šesťkanálový zvuk v konfigurácii 5.1 ? Ďakujem vopred za vašu skorú odpoveď.
Dobrý den Lze na tomto počítači sledovat televizi po internetu a střihat video?
Dobrý den, zvládne ta karta AMD monitor 2K s obnovovací frekvencí 144 Hz? Děkuji.

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB03