Obnoviť stránku

Diskusia k HP AMD Radeon R9 350 2 GB

Na tejto stránke nájdete otázky týkajúce sa HP AMD Radeon R9 350 2 GB, na ktoré sa pýtajú zákazníci najčastejšie (často nazývané ako FAQ). Pokiaľ teda kúpu produktu HP AMD Radeon R9 350 2 GB ešte len zvažujete, môžete si prečítať nižšie uvedené diskusie alebo pridať do diskusného fóra k HP AMD Radeon R9 350 2 GB vašu vlastnú otázku. Na otázky odpovedajú naši vyškolení špecialisti.
HP AMD Radeon R9 350 2 GB - Grafická karta
HP AMD Radeon R9 350 2 GB
Predaj skončil
Príslušenstvo Poradňa a návody 2
Dobrý den, měl bych dotaz, zda je grafická karta určená pro všechny sestavy HP, nebo jen pro určitý modely a zda je výkonnostně srovnatelná například s grafickou kartou GT 740 2GB DDR5? (předchozím dotazu na paměť Karty HP AMD Radeon R9 350 2GB jsem se dozvěděl, že je tedy DDR5 a ne DDR3). Pokud však není výkonnostně srovnatelná, tak bych byl vděčný za poslání odkazu grafické karty srovnatelné se stejným výkonem z vaší nabídky. Děkuji za odpověď
Dobry den, niekto kto mate tuto kartu, aka je jej realna specifikacia ( napriklad z GPUZ), hlavne pocet streamprocessorov, pamate a rozhrania, pripadne frekvencie? Na alza starnke su zjavne len skopirovane z nejakej inej karty, na strankach HP nic konkretne, a podla stranok AMD by R9 350 OEM verzia mala mat 768 stream procesorov a 2GB GDDR5 pamate, co mi pri takomto malom chladici pride nemozne ( vzhladom na firepro W4300 ktora ma velmi podobne paramtre). Za odpoved vopred dakujem.

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB03