Obnoviť stránku

Diskusia k Home Ultra Slim BI-31A9

Na tejto stránke nájdete otázky týkajúce sa Home Ultra Slim BI-31A9, na ktoré sa pýtajú zákazníci najčastejšie (často nazývané ako FAQ). Pokiaľ teda kúpu produktu Home Ultra Slim BI-31A9 ešte len zvažujete, môžete si prečítať nižšie uvedené diskusie alebo pridať do diskusného fóra k Home Ultra Slim BI-31A9 vašu vlastnú otázku. Na otázky odpovedajú naši vyškolení špecialisti.
Home Ultra Slim BI-31A9 - Indukčný varič
Home Ultra Slim BI-31A9
Predaj skončil
Príslušenstvo Poradňa a návody 5 Recenzie 3
Dobrý den, mohu použít i jiné nádobí, nebo jen indukci
Dobrý den chtěli bychom se zeptat na jaký typ nádobí je tento vařič? Funguje jenom s indukčními hrnci nebo i nerezovými? Děkuji
Dobrý deň, je táto doska prenosná a zapája sa do klasickej zásuvky alebo je potrebne ju montovať?
Po akych krokoch sa zadavaju hodnoty casovaca? Napr v konkurencom type od inej firmy sa da zadavat iba po 5 minutach, co je dost zle, lebo tymn padom sa nedaju nastavit ine casy ako nasobky 5 (tj napr 7 minut na polievku a pod).
Ake mate skusenosti s hlucnostou tejto indukcnej platnicky? Mam na mysli chladic (ventilator) cievky. Dakujem.

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB12