Obnoviť stránku

Diskusia k HiPP Babysanft Ultra Sensitive 4x52 ks

Na tejto stránke nájdete otázky týkajúce sa HiPP Babysanft Ultra Sensitive 4x52 ks, na ktoré sa pýtajú zákazníci najčastejšie (často nazývané ako FAQ). Pokiaľ teda kúpu produktu HiPP Babysanft Ultra Sensitive 4x52 ks ešte len zvažujete, môžete si prečítať nižšie uvedené diskusie alebo pridať do diskusného fóra k HiPP Babysanft Ultra Sensitive 4x52 ks vašu vlastnú otázku. Na otázky odpovedajú naši vyškolení špecialisti.
HiPP Babysanft Ultra Sensitive 4x52 ks - Detské vlhčené obrúsky
HiPP Babysanft Ultra Sensitive 4x52 ks
Predaj skončil
Príslušenstvo Poradňa a návody 1 Recenzie 12
nevite nekdo prosim REALNE slozeni vyrobku? Tady v popisku je u vsech ubrousku zkopirovane to same, ja sama mam na ubrouskach Hipp slozeni uplne jine a tenhle vyrobek je opet s inovovanym slozenim (a info zde je tedy znacne zavadejici)... diky!

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB19