Obnoviť stránku

Diskusia k Hecht 548 SW 5 in 1

Na tejto stránke nájdete otázky týkajúce sa Hecht 548 SW 5 in 1, na ktoré sa pýtajú zákazníci najčastejšie (často nazývané ako FAQ). Pokiaľ teda kúpu produktu Hecht 548 SW 5 in 1 ešte len zvažujete, môžete si prečítať nižšie uvedené diskusie alebo pridať do diskusného fóra k Hecht 548 SW 5 in 1 vašu vlastnú otázku. Na otázky odpovedajú naši vyškolení špecialisti.
Hecht 548 SW 5 in 1 - Benzínová kosačka
Hecht 548 SW 5 in 1
Predaj skončil
Príslušenstvo Poradňa a návody 3
dobry den, ma tento model elektronicky starter? dekuji
Dobrý den, jaký je prosím rozdíl mezi modely 548 SWE a 548 SWE 5in1. V technických údajích jsem našel jen rozdíl v hmotnosti a u SWE se uvádí elektronický startér. Rozdíl je samozřejmě v ceně. Děkuji za odpověď
Dobrý deň, mám záujem o tento produkt. Aká je doba dodania? Kedy by som ho mal doma? Potrebujem to vedieť skôr, ako tovar objednám. Ďakujem veľmi pekne.

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB18