Obnoviť stránku

Diskusia k Havit SK835BT

Na tejto stránke nájdete otázky týkajúce sa Havit SK835BT, na ktoré sa pýtajú zákazníci najčastejšie (často nazývané ako FAQ). Pokiaľ teda kúpu produktu Havit SK835BT ešte len zvažujete, môžete si prečítať nižšie uvedené diskusie alebo pridať do diskusného fóra k Havit SK835BT vašu vlastnú otázku. Na otázky odpovedajú naši vyškolení špecialisti.
Havit SK835BT - Bluetooth reproduktor
Havit SK835BT
Predaj skončil
Príslušenstvo Poradňa a návody 5 Recenzie 16
Dobry den,kupil som novy tovar,musim pochvalit velmi pevne prevedenie konštrukcie a kvalitne reproduktory vo vnutri a pasivne mini bass membrany,zial nefunkcna bateria,po 3 dnoch trapenia s roznymi kablikmi a nabijackami som ho rozbil s kladivom - bola nefunkcna bateria,nechcel sa nabijat.
Dobrý den, dnes mi přišel tento reproduktor a též jako ostatním nefunguje nabíjím již od odpoledne a bez odezvy zapnutí reproduktoru...
Dobrý den, dnes mi dorazil tento reproduktor a nejde spustit, akorát když je napájen ze sítě se spustí úvodní melodie a hned se zase vypne. Co s tím?
koupil jsem dva kousky, nelze spustit ani jeden dle návodu, nelze dobít přes kabel ani po x hodinách - evidentně prodáváno s mrtvými/prošlými bateriemi - musím vrátit..... evidentně žádná kontrola zboží.....
Dobrý den koupil jsem si dva reproduktory přesto že píšete lehké spárování po týdnu jsem na to stále nepřišel poradíte.?

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB01