Obnoviť stránku

Diskusia k Hamax Smiley – sivá/čierna

Na tejto stránke nájdete otázky týkajúce sa Hamax Smiley – sivá/čierna, na ktoré sa pýtajú zákazníci najčastejšie (často nazývané ako FAQ). Pokiaľ teda kúpu produktu Hamax Smiley – sivá/čierna ešte len zvažujete, môžete si prečítať nižšie uvedené diskusie alebo pridať do diskusného fóra k Hamax Smiley – sivá/čierna vašu vlastnú otázku. Na otázky odpovedajú naši vyškolení špecialisti.
Hamax Smiley – sivá/čierna - Detská sedačka na bicykel
Hamax Smiley – sivá/čierna
Momentálne nedostupné
Príslušenstvo Poradňa a návody 4
dobry den ,tato autosedacka ma v uvode napisane nosnost do 40kg a na spodu nosnost do 22 kg tak ktore vlastne plati.dakujem
Mám rámovou trubku hodně nízko, potřebuji vodící tyče, které budou dostatečně vysoké, aby sedačka byla nad 29" kolem.
Dobry den, jaky je zasadni rozdil mezi Hamax Siesta a Hamax Smiley? Prijdou me prakticky totozne. Dekuju za odpoved.
Uzamykatelný zámek chránící proti krádeži - dobrý den mám možnost koupit použitou vypadá totožně, kde se tato uzamyká, možná bych zvolil tento model, dole do škatulky se nacvaknou kovové tyče a jenoduchým stiskem šedého tlačítka se celé vysunou i se sedačkou. Kde je na tomto modelu zamykání proti krádeži?

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB01