Obnoviť stránku

Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

Diskusia k Hama uRage Illuminated2 CZ + SK

Na tejto stránke nájdete otázky týkajúce sa Hama uRage Illuminated2 CZ + SK, na ktoré sa pýtajú zákazníci najčastejšie (často nazývané ako FAQ). Pokiaľ teda kúpu produktu Hama uRage Illuminated2 CZ + SK ešte len zvažujete, môžete si prečítať nižšie uvedené diskusie alebo pridať do diskusného fóra k Hama uRage Illuminated2 CZ + SK vašu vlastnú otázku. Na otázky odpovedajú naši vyškolení špecialisti.
Hama uRage Illuminated2 CZ + SK - Herná klávesnica
Hama uRage Illuminated2 CZ + SK
Predaj skončil
Príslušenstvo Poradňa a návody 10 Recenzie 5
Dobrý den zajímal by mě rozdíl v podsvícení proti původní variantě pomohlo by foto v noci s fotek okolo to vypadá na podsvícení plochy ne kláves jak měla stará varianta.
Dobrý den, dá se u podsvícení vypnout dýchání, aby svítila pořád stejně nastavenou intenzitou?
Dobrý deň chcel by som sa spýtať či sa dajú vyberať switche?
Dobrý den jsou na klávesnici zkratky na české písmenka (á,ý,ř,č,š,ě) ?
Jak dlouhý je kabel a funguje tato klavesnice k ps4
Dobrý den lze u klávesnice měnit barevnost podsvícení ?
mna by zaujimalo ci sa da zmenit intenzita podsvietenia,pretoze v manuale je uvedene ze regulacia intenzity (0-3).
Dobrý deň, chcel by som sa opýtať či sa na tejto klávesnici zvykne vypínať podsvietenie automaticky (napríklad pri chvíľke nečinnosti). Prípadne či je možné zabrániť samovoľnému vypínaniu, aby klávesnica svietila stále? Vopred ďakujem za odpoveď!
Dobrý deň, zaujímalo by ma či je možné podsvietenie úplne vypnúť ? Ak ano sú znaky dobre viditeľne aj bez podsvietenia ? myslím za denneho svetla. Ďakujem
Dobrý den, chtěl bych se zeptat jestli tato klávesnice funguje na ps4

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB07