Obnoviť stránku

Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

Diskusia k Hama Riano pre ľavákov čierna

Na tejto stránke nájdete otázky týkajúce sa Hama Riano pre ľavákov čierna, na ktoré sa pýtajú zákazníci najčastejšie (často nazývané ako FAQ). Pokiaľ teda kúpu produktu Hama Riano pre ľavákov čierna ešte len zvažujete, môžete si prečítať nižšie uvedené diskusie alebo pridať do diskusného fóra k Hama Riano pre ľavákov čierna vašu vlastnú otázku. Na otázky odpovedajú naši vyškolení špecialisti.
Hama Riano pre ľavákov čierna - Myš
Hama Riano pre ľavákov čierna
Predaj skončil
Príslušenstvo Poradňa a návody 5 Recenzie 3
Je u této myši pro leváky hlavní tlačítko napravo? A levé tlačítko je na vyvolání nabídky (kopírovat atd...)? Mělo by to tak být, jestli je opravdu oro leváky. Děkuji za odpověď.
Lze ji vyuzit jako herní
Je u téhle myši nějaký trik na párování s přijímačem. Myš po zapnutí problikne, podle návodu se pak má vložit přijímač do USB portu a vyčkat minutu - zřejmě nějaké párování - bohužel myš ani po více jak minutě nereaguje, vyzkoušeno v několika počítačích, přitom nové zařízení se v systému objeví hned po vložení přijímače.
Dobrý den, jaká je velikosti (S,M..)? Má tlačítko vypnutí? Děkuji
Jsem levák ale používám myš normálně jako ostatní takže si myslím že je to zbytečné

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB18