Obnoviť stránku

Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

Diskusia k GREE GPC12AN-K5NNA1A

Na tejto stránke nájdete otázky týkajúce sa GREE GPC12AN-K5NNA1A, na ktoré sa pýtajú zákazníci najčastejšie (často nazývané ako FAQ). Pokiaľ teda kúpu produktu GREE GPC12AN-K5NNA1A ešte len zvažujete, môžete si prečítať nižšie uvedené diskusie alebo pridať do diskusného fóra k GREE GPC12AN-K5NNA1A vašu vlastnú otázku. Na otázky odpovedajú naši vyškolení špecialisti.
GREE GPC12AN-K5NNA1A - Mobilná klimatizácia
GREE GPC12AN-K5NNA1A
Predaj skončil
Príslušenstvo Poradňa a návody 4
Z klimatizace mi tece voda. Pouzivam ji pouze pro chlazeni, nikoli pro vysouseni. Zadnou hadici na odvod vody jsem nedostal. Jak to mam resit?
dobrý den, jaký je průměr odpadní hadice směrem ven, do prostoru, jinak: sháním klimatizaci s průměrem hadice 120mm, do 10 000,- Kč, prosím, doporučte, děkuji, Šnajder Richard
Dobrý den, je možné tuto klimatizaci ovládat i pomocí aplikace v mobilu přes WiFi? Dle informací na stránce dodavatele níže, by to mělo být možné, ale nikde to neuvádíte: Odkaz do neznáma Jinak klimatizace vypadá, jako by z oka vypadla typu DAITSU APD 12 HX PREMIUM Wi-Fi, včetně nachlup stejných technických prametrů s jediným rozdílem, že nepodporuje ohřev.
Budem potrebovat k funkcnosti tohto zariadenia este nieco dokupit ?Treba aj instalaciu dakej odvodnej hadice napriklad do okna?

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB12