Obnoviť stránku

Diskusia k Google Home Hub

Na tejto stránke nájdete otázky týkajúce sa Google Home Hub, na ktoré sa pýtajú zákazníci najčastejšie (často nazývané ako FAQ). Pokiaľ teda kúpu produktu Google Home Hub ešte len zvažujete, môžete si prečítať nižšie uvedené diskusie alebo pridať do diskusného fóra k Google Home Hub vašu vlastnú otázku. Na otázky odpovedajú naši vyškolení špecialisti.
Google Home Hub - Hlasový asistent
Google Home Hub
Predaj skončil
Príslušenstvo Poradňa a návody 47 Recenzie 18
Dobrý den, jak je možné že zboží v EU dorazí bez EU zástrčky a bez redukce? A není o takové věci ani zmíňka v popisu.
dobrý, dá sa to používať ako tablet? Viem inštalovať appky alebo je to "len" google home s displejom?
Kdy očekávate zboží skladem
Dobry den, viem na displeji pri necinnosti zobrazovat iba hodiny ? Myslim ako napriklad cisto velke hodiny cez cely displej ?
Dobrý den o ktorú generaciu sa jedná ? raz sa pise 2nd gen , raz 1. Mate rozne obj kody ktorý je pre 2gen ? GOOGH41, GOOGH42 , GOOGH46
Dobrý deň, ak mám tento hub a mám aj hue bridge. Viem cez neho ovládať všetko čo mám spárované cez hue bridge. Chápem správne? Viem doňho prepojiť aj vše čo funguje na zigbee protokole či k tomu ešte niečo potrebujem? Viem do toho prepojiť napr aj klimu od samsungu a spotrebiče od aeg? Ďakujem
Dobrý deň. Cez Google Home Mini Charcoal ovládam hlasom doma cca 15 zariadení. Aký je medzi nimi rozdiel okrem displeja? Respektíve aké sú plusy, benefity oproti Google Home Mini? Nebudú sa mi zapínať na povel Ok Google, Hej Google naraz obaja Hlasový asistenti keď budú v tej istej izbe? Alebo sa to dá nejako obísť, nastaviť? Ďakujem za vaše odpovede.
dobrý deň, aký je rozdiel medzi google home hub a nest hub?
Dobrý deň, o akú generáciu sa jedná?
Dobrý den. Lze toto zařízení propojit s Netatmo Smart Home Weather Station + Indoor Module? Respektive zda mohu údaje z těchto stanic vidět na displeji? Děkuji za odpiveď.

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB12